Francie Cosmetics

Francie Cosmetics & Beautyleverancier.nl
Beautyleverancier.nl is verbonden met het huidverzorgingsinstituut Francie Cosmetics. De producten worden door onze schoonheidsspecialisten dagelijks gebruikt en toegepast, zoals ook alle andere producten uit het assortiment van Beautyleverancier.nl, waardoor onze eigen ervaring enorm is en wij u als schoonheidsspecialiste met raad en daad kunnen bijstaan.

Over Francie Cosmetics
Francie Cosmetics is in 1973 ontwikkeld door Francien Verschuren. Een schoonheidsspecialiste met idealen en dromen. Zij heeft samen met specialisten een merk gecreëerd wat voldoet aan haar verwachtingen en eisen die je mag hebben als schoonheidsspecialiste en natuurlijk als klant.

Breed assortiment voor ieder huidtype
Francie Cosmetics heeft een breed scala aan producten voor ieder huidtype. Van een basis verzorging tot een speciale verzorging, salonproducten en producten voor thuisgebruik. Francie Cosmetics is een puur merk van Nederlandse bodem en wordt nog niet over de grenzen gebruikt.

Natuurlijk & uitzonderlijk rijk
Francie Cosmetics is een vooruitstrevende cosmeticalijn die voorziet in de behoefte van ieder huidtype. De actieve ingrediënten van Francie Cosmetics zijn op basis van natuurlijke werkstoffen zoals planten- en bloemenextracten. De cosmeticaproducten zijn uitzonderlijk rijk aan vitaminen en mineralen. Door constante innovatie van haar cosmetica producten, is Francie Cosmetics in staat in te spelen op de laatste ontwikkelingen zonder voorbij te gaan aan de basis: een perfect natuurlijk cosmetisch product afgestemd op elk huidtype.

Bent u geïnteresseerd? Vraag toegang aan en onze accountmanager zal contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 126-150 van 150

Van hoog naar laag sorteren
  1. Wrinkle Filler
    Wrinkle Filler
    Een zeer fijne emulsie die onmiddellijk rimpels opvult en vervaagt. Bevat een hoge concentratie van het gepatenteerde ingrediënt Hyaluronic Filling Spheres. Deze microsfeertjes met gedroogd hyaluronzuur dringen diep in de huid. Gedroogd hyaluronzuur heeft de bijzondere eigenschap dat het een grote hoeveelheid water kan absorberen. Door de absorptie van het transepidermisch vochtverlies worden de microsfeertjes volumineuzer en vullen ze letterlijk de rimpels van binnenuit op. Heel snel daarna vervagen de rimpels en oogt de huid terug jong en glad. Samengesteld op basis van Hyaluronic Filling Spheres‚, panthenol, karitéboter, Vitamine A & E en Oenothera olie en kan voor de meest gevoelige huid worden gebruikt. Wrinkle Filler wordt aangebracht op de rimpelplooi en daar waar de huid verslapt is. Lees verder
  2. Press Matrix 10 st
    Press Matrix 10 st
    Voordat het Press Matrix tot een tabletje wordt gedrukt, wordt het gaas eerst gedrenkt in het zuiverste water, vrij van alle mineralen, tot het volledig verzadigd is. Nadien wordt het gaas met een speciaal procédé doorgetrokken en samengedrukt tot het tabletje, de Press Matrix. Door het droogtrekken zal de Press Matrix onmiddellijk de vloeistof waarin het wordt gedrenkt opnemen. Door verzadiging zal Press Matrix de actieve gels, maskers of serums die afzonderlijk op het gezicht worden aangebracht, niet absorberen maar Press Matrix zal als een volwaardige drager, de huid dwingen om een gel, masker of serum volledig op te nemen. Na de werking van ongeveer 20 minuten zal de huid zelfs de Press Matrix gedeeltelijk droogtrekken. Door dit alles is Press Matrix in combinatie met de juiste producten perfect toepasbaar op alle huidtypes en kan zelfs de meest gevoelige huid eindelijk spectaculair behandeld worden, want ook de gevoelige huid heeft een hydraterende, regenererende of antirimpel verzorging nodig. Lees verder
  3. Phyto Stem Cell Massage Cream
    Phyto Stem Cell Massage Cream
    Een fijne massagecrème op basis van appel stamcellen (PhytoCellTec™ Malus Domestica), avocado-olie, zoete amandelolie, vitamine A & E en methylsilanol mannuronate. De stamcellen, afkomstig van een zeldzame, Zwitserse appelboom, hebben een revolutionaire anti-ageing werking. Deze zeer aangename massagecrème is bijzonder geschikt voor huidtypes met rimpelvorming. Bevat geen minerale oliën en parabenen bewaarmiddelen. Lees verder
Pagina
per pagina
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2024 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl