Francie Cosmetics

Francie Cosmetics & Beautyleverancier.nl
Beautyleverancier.nl is verbonden met het huidverzorgingsinstituut Francie Cosmetics. De producten worden door onze schoonheidsspecialisten dagelijks gebruikt en toegepast, zoals ook alle andere producten uit het assortiment van Beautyleverancier.nl, waardoor onze eigen ervaring enorm is en wij u als schoonheidsspecialiste met raad en daad kunnen bijstaan.

Over Francie Cosmetics
Francie Cosmetics is in 1973 ontwikkeld door Francien Verschuren. Een schoonheidsspecialiste met idealen en dromen. Zij heeft samen met specialisten een merk gecreëerd wat voldoet aan haar verwachtingen en eisen die je mag hebben als schoonheidsspecialiste en natuurlijk als klant.

Breed assortiment voor ieder huidtype
Francie Cosmetics heeft een breed scala aan producten voor ieder huidtype. Van een basis verzorging tot een speciale verzorging, salonproducten en producten voor thuisgebruik. Francie Cosmetics is een puur merk van Nederlandse bodem en wordt nog niet over de grenzen gebruikt.

Natuurlijk & uitzonderlijk rijk
Francie Cosmetics is een vooruitstrevende cosmeticalijn die voorziet in de behoefte van ieder huidtype. De actieve ingrediënten van Francie Cosmetics zijn op basis van natuurlijke werkstoffen zoals planten- en bloemenextracten. De cosmeticaproducten zijn uitzonderlijk rijk aan vitaminen en mineralen. Door constante innovatie van haar cosmetica producten, is Francie Cosmetics in staat in te spelen op de laatste ontwikkelingen zonder voorbij te gaan aan de basis: een perfect natuurlijk cosmetisch product afgestemd op elk huidtype.

Bent u geïnteresseerd? Vraag toegang aan en onze accountmanager zal contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 76-100 van 151

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eye & Lipcare
    Eye & Lipcare

    Eye & Lip Care is een fijne créme op basis van appel stamcellen (PhytoCellTec™ Malus Domestica). Deze créme bevat celvernieuwende, hydraterende, anti-ageing, anti-vrije radicalen en ontstekingsremmende bestanddelen. Eye & Lip Care bevat zeer krachtige anti-rimpel bestanddelen en is tevens geschikt voor de zeer gevoelige huid. Eye & Lip Care is efficiënt bij de behandeling van wallen, kringen en rimpeltjes rond ogen en lippen.

    Lees verder
  2. Citrus Foam Peeling - vloeistof
    Citrus Foam Peeling - vloeistof
    Citrus Foam Peeling is een twee componenten schuimpeeling bestaande uit een poeder en een vloeistof die door de schoonheidsspecialiste moet worden bereid. Citrus Foam Peeling is een peeling o.b.v. AHA’s, antioxidanten, hydraterende en ontstekingsremmende bestanddelen. De actieve ingredienten verwijderen dode huidcellen, verfijnen rimpels, versnellen de celvernieuwing en helpt beschadigde huid te herstellen. Lees verder
  3. Citrus Foam Peeling - poeder
    Citrus Foam Peeling - poeder
    Citrus Foam Peeling is een twee componenten schuimpeeling bestaande uit een poeder en een vloeistof die door de schoonheidsspecialiste moet worden bereid. Citrus Foam Peeling is een peeling o.b.v. AHA’s, antioxidanten, hydraterende en ontstekingsremmende bestanddelen. De actieve ingredienten verwijderen dode huidcellen, verfijnen rimpels, versnellen de celvernieuwing en helpt beschadigde huid te herstellen. Lees verder
  4. Skin Conditioning Scrub
    Skin Conditioning Scrub 250 ml.
    Zorgt voor een betere opname van de actieve ingrediënten in huidverzorgingsproducten die nadien gebruikt zullen worden. Skin Conditioning Scrub crème is een zachte peeling met ronde korrel die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert uit de oppervlakkige intercellulaire ruimtes. Product zonder parabenen, siliconen en parfum-allergenen. Product zonder parabenen, siliconen, kleurstoffen en parfumallergenen. Lees verder
  5. Hyaluronic Sheet Mask
    Hyaluronic Sheet Mask

    Het Hyaluronic Sheet Mask geeft de huid een ware hydratatie boost. Dankzij het hyaluronzuur behoudt het de natuurlijke hydratatie van de huid, bestrijdt het de eerste tekenen van veroudering en stimuleert het de productie van collageen. Dit masker staat garant voor een zachte, soepele en natuurlijke opgevulde huid.

    Dit masker is samengesteld uit milieuvriendelijke natuurlijke stoffen van hoge kwaliteit die biologisch afbreekbaar zijn.

    De fijne cellulose achtige structuur, verkregen uit houtpulp, heeft een hoog absorptievermogen om het serum vrij te geven.

    Dit masker sluit perfect aan op de contouren van het gezicht waardoor het aanvoelt als een tweede huid, is zijdezacht en biedt ook de gevoelige huid een hoogwaardige vochtinbrengende verzorging.

    Hyaluronzuur is een molecuul die van nature in de huid aanwezig is. Het fungeert als een echte spons door een elastische gel te vormen die een significante hoeveelheid vocht aantrekt en vasthoudt (tot 20 keer zijn gewicht in water). Zijn uitzonderlijke waterretentie maakt het tot een uniek hydraterend actief bestanddeel. Resultaat? Een intensief gehydrateerde huid.

    Gebruik

    • Open het zakje, vouw het masker open en verwijder de folie.
    • Breng het gebruiksklare masker aan op een goed gereinigd gelaat.
    • Laat het masker 15 minuten inwerken en verwijder daarna het masker.
    • Masseer het overtollig serum zachtjes in de huid.
    Lees verder
  6. Skin Ageing Protector SPF 15 50 ml.
    Skin Ageing Protector SPF 30 50 ml.

    Nieuw! De vertrouwde Skin Ageing protector met een zonnnefactor 30. Een liftende, beschermende, regenererende, anti-ageing dagcrème met zonnefactor 30. Het actieve ingrediënt PhytoCellTec™ Malus Domestica beschermt de stamcellen van de huid, vertraagt veroudering van essentiële cellen en gaat de strijd aan met chronologische veroudering. De zonnefactor in deze dagcrème beschermt de huid tegen de zon, die huidveroudering in de hand werkt. Door combinatie van deze twee ingrediënten wordt de huid zowel intern als extern beschermt.

    Lees verder
per pagina
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2024 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl