Rejuvenating Shake Mask

25 Op voorraad
SKU
FC4252

Een verjongende masker met een luchtige mousse structuur waardoor de huid onmiddellijk  fris aanvoelt. Het energierijke kaviaar extract bestaat hoofdzakelijk uit Vitelline, een waar jeugdelixer. Kaviaar bevat tevens aminozuren, retinol, linolzuur (omega 3), en vitamine A, B en D.

Het energierijke kaviaar extract bestaat hoofdzakelijk uit Vitelline, een waar jeugdelixer. Kaviaar bevat tevens aminozuren, retinol, linolzuur (omega 3), en vitamine A, B en D.

  • Retinol heeft een sterke anti-aging werking en bestrijdt actief rimpels

  • Aminozuren werken in op de hydratatie en voeding van de huid zodat deze soepel en elastisch blijft.

  • Vitelline verstevigt en hydrateert de huid.

Dit masker bevat Bisabolol, waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid. Dit plantaardige ingrediënt kalmeert de huid en heeft een rustgevend en antibacterieel effect. Bisabolol maakt de huid terug glad en is een onmisbaar ingrediënt om de huid optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Dit verjongende masker heeft een luchtige mousse structuur waardoor de huid onmiddellijk  fris aanvoelt.

Het Rejuvenating Youth Mask bestaat uit een poeder wat u toevoegt aan een shaker gevuld met 60 ml water (van ongeveer 20 graden). U schudt de shaker gedurende enkele seconden tot er een homogeen mengsel ontstaat. U kunt dit horen aan het veranderende geluid in de shaker. Hierna brengt u het masker onmiddellijk aan op het gelaat (vermijd de oogcontour). Laat het masker 10 a 15 minuten inwerken en verwijder deze met vochtige sponsjes. Een ware beleving voor uw klant (en voor u als professional…..).

Meer informatie
SKUFC4252
MerkFrancie Cosmetics
barcode8719699740303
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl