Manicure

The Kaeso Collection biedt een complete lijn met manicure producten. Alle producten zijn op elkaar afgestemd en versterken elkaar in hun werking. Ontdek deze lijn met heerlijke geuren en rijke texturen. De producten zijn verkrijgbaar in salon verpakkingen en verpakkingen die bedoeld zijn voor doorverkoop aan uw klant.

Het uitgangspunt van de Kaeso Collection is om van de natuur afgeleide ingrediënten te combineren met specifieke behandelmogelijkheden. Een luxe, bewuste en doeltreffende collectie die professionele behandelingen mogelijk maakt.

Kaeso’s unieke formules zijn gemaakt met de beste ingrediënten om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Elk product is samengesteld met een mix van technologie en effectieve botanische en natuurlijke extracten, die erkend zijn voor hun positieve effecten op de huid.

Alle producten van Kaeso dragen het Leaf of Approval, alle producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, propyleenglycol en minerale oliën.

The Kaeso Collection is voorbehouden aan de beautyproffesional, vraag met uw bedrijfsgegevens toegang aan door op de buttons te klikken.
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 26-40 van 40

Van hoog naar laag sorteren
  1. Juicy Drops Cuticle Oil 50 ml
    Juicy Drops Cuticle Oil 50 ml

    Trakteer de nagelriemen op een verfrissende boost met onze nagelriemolie met granaatappel. Deze formule is speciaal ontworpen om droge, beschadigde nagelriemen te voeden en hydrateren. Het is verrijkt met natuurlijke oliën die een gezonde, nieuwe groei bevorderen. Of je nu een nagelsalon, beauty professional of een enthousiaste beauty lover bent, deze olie is een must-have voor elke nagelverzorgingsroutine.

    Lees verder
  2. Smooth 100/180 (12 st.)
    Smooth 100/180 (12 st.)

     Verbeter je manicure met de Faby Smooth Buffer 100/180 Grit, essentieel voor het egaliseren van het nageloppervlak. Ideaal voor het zorgvuldig voorbereiden van de nagels op de applicatie van soak off gel, acryl of nagellak. Zorgt voor een professioneel gladde finish, waardoor elke kleur of behandeling optimaal tot zijn recht komt. Onmisbaar voor het bereiken van een perfecte basis en het verlengen van de levensduur van nagelbehandelingen.

    Lees verder
Pagina
per pagina
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2024 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl