Lip Crush Liquid Matte Lipstick Harry

6 Op voorraad
Nog 6 beschikbaar
SKU
20622-1
De formule van de liquid lipstick die ultraverzadigd is met pure matte pigmenten, fixeert de kleur op de lippen en garandeert een uitzonderlijke dekking. Zonder overdrachtsrisico zal de LIP CRUSH niet vlekken of vervagen.

Verkrijgbaar in 18 fluweelachtige matte tinten voor een trendy glamour- en chique stijl.

Beschrijving:

Liquid lipstick ultraverzadigd met pure matte pigmenten, de kleur wordt met uitzonderlijke dekking op de lippen gefixeerd. Zonder overdrachtsrisico zal de LIP CRUSH niet vervagen of vlekken. De ultra-langdurige waterdichte formule is een echte uitnodiging om te kussen! Urenlang onberispelijk mondgevoel. Extreem zacht en comfortabel, als een tweede huid voor je lippen. De gladde en lichte formule biedt een eenvoudige toepassing en een perfect homogeen resultaat voor gestructureerde en gedefinieerde lippen. Het geeft de hele dag een stralende kleur. De zachte schuimapplicator volgt de contouren van de lippen om ze nauwkeurig te omlijnen. De LIP CRUSH, je nieuwe wapen voor enorme verleiding!

That’s why we love it!

Met de Pure matte geconcentreerde pigmenten, wordt de kleur op de lippen gefixeerd met een uitzonderlijke dekking. Zonder overdracht migreert de lip crush niet en blijft goed zitten. De waterproof formule zorgt voor een ultra langdurige hold die bestand is tegen alle uitdagingen.

Liquid lipstick is ideaal voor:

LipCrush is ideaal voor een matte finish en uitzonderlijke dekking!

HOW TO apply

Stap 9 / Kleur en volume

Hydrateer de lippen met de Plump Lip Balm voor de applicatie van de liquid lipstick. Als je klaar bent en de balsem is geabsorbeerd kies je jouw favoriete Lip Crush-kleur, trekt de omtrek van de lippen beginnend bij het hart, het materiaal naar buiten toe werken. Herhaal dit gebaar ook op de onderlip vanuit het midden en strek het materiaal uit tot in de mondhoek. Voor een extreme hold zonder transfer, wacht een paar seconden totdat de lippenstift droog en mat wordt.

Eigenschappen Liquid Lipstick

  • Hoge concentratie pigmenten
  • Intense en stralende kleur
  • Waterbestendige actieve ingrediënten
  • Ultra langdurige hold, gefixeerd vlekt niet
  • Voelt als een tweede huid
  • Inhoud: 4,5 ml
Meer informatie
SKU20622-1
MerkSerge Louis Alvarez
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl