Killer Liner Lux Black

15 Op voorraad
Nog 15 beschikbaar
SKU
10410-1

De gloednieuwe Killer Liner met zijn ultra gepigmenteerde, extra langdurige en waterdichte formule sublimeert en kleedt de ogen in een diep en intens zwart.De unieke ultrafijne en flexibele kalligrafische punt past zich aan de wimperlijn aan en vergemakkelijkt het aanbrengen van de liner voor optimale precisie. Door de waterdichte formule, vervaagt de Killer Liner niet.

De gloednieuwe Killer Liner met zijn ultra gepigmenteerde, extra langdurige en waterdichte formule sublimeert en kleedt de ogen in een diep en intens zwart.
De unieke ultrafijne en flexibele kalligrafische punt past zich aan de wimperlijn aan en vergemakkelijkt het aanbrengen van de liner voor optimale precisie. Door de waterdichte formule, vervaagt de Killer Liner niet.

Creëer subtiele looks door je ogen te benadrukken met een eenvoudige, discrete lijn tot krachtigere lijnen en grafische die de meest creatieve make-up waardig zijn. Vind je stijl elke dag opnieuw uit met de Killer liner. Het gebruik van de Killer liner is niet alleen beperkt tot de ogen, het kan ook op de rest van het gezicht en op het lichaam worden aangebracht voor precieze en grafische make-ups voor een meer artistieke dimensie.

Druk je creativiteit uit en heb geen grenzen!

Meer informatie
SKU10410-1
MerkSerge Louis Alvarez
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl