Hygiëne

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 51-75 van 76

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dental Towels - wit
    Dental Towels - wit
    Dental towels zijn praktische gevouwen onderleggers van papier voorzien van een geplastificeerde onderlaag. Hierdoor ontstaat een waterdicht oppervlak voor het opvangen van de spray vloeistof bij het natfrezen tijdens een pedicurebehandeling. Dental Towels zijn opgebouwd uit 2 lagen tissue en 1 laag PE. De 2 lagen tissue garanderen een snelle opname van vloeistoffen, de laag PE beschermt kleding, handdoeken en meubilair. Ook geschikt als onderlegdoek voor de behandelingsinstrumenten.De dental towels hebben een formaat van 33x46 cm. Verpakt per 125 stuks in een cellofaan. Lees verder
    € 8,95 € 10,83 vanaf € 6,27
  2. Dental towels - Roze
    Dental towels - Roze
    Dental towels zijn praktische gevouwen onderleggers van papier voorzien van een geplastificeerde onderlaag. Hierdoor ontstaat een waterdicht oppervlak voor het opvangen van de spray vloeistof bij het natfrezen tijdens een pedicurebehandeling. Dental Towels zijn opgebouwd uit 2 lagen tissue en 1 laag PE. De 2 lagen tissue garanderen een snelle opname van vloeistoffen, de laag PE beschermt kleding, handdoeken en meubilair. Ook geschikt als onderlegdoek voor de behandelingsinstrumenten. De dental towels hebben een formaat van 33x46 cm. Verpakt per 125 stuks in een cellofaan.
    Lees verder
    € 8,95 € 10,83 vanaf € 6,27
  3. Dental Towels
    Dental Towels - groen

    Dental towels zijn praktische gevouwen onderleggers van papier voorzien van een geplastificeerde onderlaag. Hierdoor ontstaat een waterdicht oppervlak voor het opvangen van de spray vloeistof bij het natfrezen tijdens een pedicurebehandeling. Dental Towels zijn opgebouwd uit 2 lagen tissue en 1 laag PE. De 2 lagen tissue garanderen een snelle opname van vloeistoffen, de laag PE beschermt kleding, handdoeken en meubilair. Ook geschikt als onderlegdoek voor de behandelingsinstrumenten.De dental towels hebben een formaat van 33x46 cm. Verpakt per 125 stuks in een cellofaan.

    Lees verder
    € 8,95 € 10,83 vanaf € 6,27
  4. Precisie wattenstaafjes
    Precisie wattenstaafjes

    Verbeter je toepassing van je producten met onze Precisie Wattenstaafjes. Deze wattenstaafjes zijn ontworpen met scherpe en afgeronde randen, waardoor ze ideaal zijn voor het aanbrengen van make-up of het corrigeren van kleine foutjes. Ze zijn gemaakt van katoen en een papieren stam, wat betekent dat ze niet alleen zacht en veilig zijn voor de huid, maar ook biologisch afbreekbaar. Met 140 stuks in een verpakking kun je ze langdurig gebruiken in je salon.

    Lees verder
    € 2,95 € 3,57
  5. Kingcide Reinigingsspray Voor de Hygiëne 1000 ML
    Kingcide Reinigingsspray Voor de Hygiëne 1000 ML

    Dit artikel is vervangen door Barbicide Bullets 60 ml met gratis spray falcon

    Met Kingcide Spray kunt u nu moeiteloos instrumenten desinfecteren die niet in onze desinfectieflacon's passen. Kingcide Spray is ideaal voor het desinfecteren en reinigen van oppervlakken. Denk daarbij ook aan het ontsmetten en schoonmaken van werkbladen, aanrechten, wasbakken, behandelstoelen en meubilair, rvs toepassingen, kunststof kammen, borstels etc.

    Lees verder
    € 10,25 € 12,40
    Niet op voorraad
  6. Clippercide reinigen scheerkoppen
    Clippercide

    Clippercide is een 4 in 1 formule voor smering, reiniging, koeling en antiroest voor tondeuses en kappersbenodigdheden. Clippercide vormt een dunne smeerfilm die slijtage tegengaat en de mesjes langer scherp houdt. Door de sproeidruk van clippercide worden haren, stof en vuildeeltjes tussen de scheermessen verwijdert. Tegelijkertijd wordt het oppervlak gereinigd.

     

    Lees verder
    € 16,93 Special Price € 11,19 € 13,54
  7. Podispray 5 liter
    Podispray 5 liter
    De ultra-gepigmenteerde PRO INTENSE oogschaduw serie geïnspireerd door onze visagisten! Onmiddellijk en hyperintens kleureffect voor een professioneel resultaat. Een langdurige gemicroniseerde textuur met een zijdezachte touch voor maximale zachtheid op uw oogleden. Formules met een intens matte finish die gelijkmatig worden aangebracht en gemakkelijk af te breken zijn. Lees verder
    € 17,50 € 21,18
Pagina
per pagina
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2024 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl