Hand Cleanser Antibaterial Gel

220 Op voorraad
SKU
SOL0967
€ 5,95

Hive hand gel is een handige, verzorgende gel die niet afgespoeld hoeft te worden, voor effectieve en hygiënische behandelingen. De snel absorberende formule behoeft geen water en zorgt voor een effectieve diepe reiniging van de handen van de schoonheidsspecialist en andere professionals waarbij ziektekiemen worden gedood en de handen lekker fris voelen. Het opnemen van hive handgel in uw dagelijkse routine garandeert een schoon, veilig en professioneel begin van elke salonbehandeling. 65% vol. Alcohol.

Hive handgel is een handige, verzorgende gel die niet afgespoeld hoeft te worden, voor effectieve en hygiënische behandelingen. De snel absorberende formule behoeft geen water en zorgt voor een effectieve diepe reiniging van de handen van de schoonheidsspecialist en andere professionals waarbij ziektekiemen worden gedood en de handen lekker fris voelen. Het opnemen van hive handgel in uw dagelijkse routine garandeert een schoon, veilig en professioneel begin van elke salonbehandeling. 65% vol. Alcohol.

Gebruik:
Breng voorafgaand aan een behandeling een kleine hoeveelheid op de handpalmen aan. Masseer de gel voorzichtig in je handen totdat deze volledig is geabsorbeerd. Let op! Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd oogcontact. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen voor professioneel gebruik.

Meer informatie
SKUSOL0967
barcode5035832021560
Inhoud200 ml
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2020 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl