Fixing Base Ultimate Primer Universal Nude

7 Op voorraad
Nog 7 beschikbaar
SKU
77100-1
Een getinte oogschaduwbasis met een niet-vette textuur, deze basis is perfect voor het verenigen van het ooglid en het vergroten van de grip van je oogschaduw. Echte magische gum, je kunt al je make-up heel snel corrigeren in een oogwenk.

Na het oogverblindende succes in het HOW TO 2-palet maakt de getinte oogschaduwbasis Ultimate Primer een comeback in mono-verpakking voor het plezier van Make Up Artist & beauty addicts. Een getinte primer met een niet-vette textuur, deze basis is perfect voor het verenigen van het ooglid en het vergroten van de grip van je oogschaduw. Echte magische gum, je kunt al je make-up heel snel corrigeren in een oogwenk. De universele tint verfraaid met parelmoer past zich aan alle huidtinten aan voor een mat en stralend nude-effect. Breng het materiaal onder de wenkbrauw aan om het goed te definiëren en een gestructureerde make-up te verkrijgen. De innovatieve romige textuur droogt na verloop van tijd niet uit en is de hele dag aangenaam om te dragen. Maak tot in het oneindige intense en langdurige make-up!

Stap 1 / Bereid de huid voor
Breng de crème aan op het gehele ooglid met de oogkwast #620 en verspreid vervolgens het materiaal op het bovenste ooglid. Breng vervolgens een SLA Paris oogschaduw aan.

Meer informatie
SKU77100-1
MerkSerge Louis Alvarez
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl