Cosmetica

Francie Cosmetics & Beautyleverancier.nl
Beautyleverancier.nl is verbonden met het huidverzorgingsinstituut Francie Cosmetics. De producten worden door onze schoonheidsspecialisten dagelijks gebruikt en toegepast, zoals ook alle andere producten uit het assortiment van Beautyleverancier.nl, waardoor onze eigen ervaring enorm is en wij u als schoonheidsspecialiste met raad en daad kunnen bijstaan.

Over Francie Cosmetics
Francie Cosmetics is in 1973 ontwikkeld door Francien Verschuren. Een schoonheidsspecialiste met idealen en dromen. Zij heeft samen met specialisten een merk gecreëerd wat voldoet aan haar verwachtingen en eisen die je mag hebben als schoonheidsspecialiste en natuurlijk als klant.

Breed assortiment voor ieder huidtype
Francie Cosmetics heeft een breed scala aan producten voor ieder huidtype. Van een basis verzorging tot een speciale verzorging, salonproducten en producten voor thuisgebruik. Francie Cosmetics is een puur merk van Nederlandse bodem en wordt nog niet over de grenzen gebruikt.

Natuurlijk & uitzonderlijk rijk
Francie Cosmetics is een vooruitstrevende cosmeticalijn die voorziet in de behoefte van ieder huidtype. De actieve ingrediënten van Francie Cosmetics zijn op basis van natuurlijke werkstoffen zoals planten- en bloemenextracten. De cosmeticaproducten zijn uitzonderlijk rijk aan vitaminen en mineralen. Door constante innovatie van haar cosmetica producten, is Francie Cosmetics in staat in te spelen op de laatste ontwikkelingen zonder voorbij te gaan aan de basis: een perfect natuurlijk cosmetisch product afgestemd op elk huidtype.

Bent u geïnteresseerd? Vraag toegang aan en onze accountmanager zal contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Merken:

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 51-75 van 223

Van hoog naar laag sorteren
  1. Kaeso Vitamin C Foaming Cleanser 195 ml
    Kaeso Vitamin C Foaming Cleanser 195 ml

    Maak kennis met de Vitamin C Foaming Cleanser van Kaeso - een verfrissende, verkwikkende gezichtsreiniger die perfect is voor degenen die hun huid willen verhelderen en revitaliseren. Vol met antioxidanten en voedingsstoffen, is deze hydraterende reiniger doordrenkt met cafeïne en vitamine C om vermoeidheid te verminderen en een gezonde, jeugdige teint te bevorderen. De frisse citrusgeur is opbeurend en kalmerend, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke huidverzorgingsroutine.

    Lees verder
  2. Intense Active Hydration 250 ml.
    Intense Active Hydration 250 ml.
    Intense Active Hydration is een intensief hydraterende dagcrème van de nieuwste generatie, geschikt voor alle huidtypes. De geavanceerde formule van Intense Active Hydration zorgt voor een langdurige en optimale hydratatie. De actieve ingrediënten zorgen voor een soepele en zachte huid waardoor het gelaat jonger, frisser en gezonder oogt. Intense Active Hydration vertraagt het verouderingsproces en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. Intense Active Hydration bevat de volgende actieve bestanddelen: karitéboter, zoete amandelolie, orchidee-extract, phytaluronaat, een multi-vitaminecomplex, een natuurlijke hydraterende factor en hydraterend complex. Lees verder
  3. Clear Beauty 24H 250 ml.
    Clear Beauty 24H 250 ml.
    Clear Beauty 24H is een dag- en een nachtcrème op basis van ontstekingsremmende, matterende, celvernieuwende en hydraterende ingrediënten zoals panthenol, allantoïne, salicylzuur, tarwekiemolie, vitamine A & E, phlorogine, citroen, komkommer, triclosan, preregen, Gatuline Equalizing, bisabolol en city filters. Clear Beauty 24H is een uitstekende crème voor de gemengde, vette onzuivere & acnehuid. De huid wordt gezuiverd, gehydrateerd en de talgafscheiding genormaliseerd. Resultaat: een mooie, frisse, matte huid. Lees verder
  4. Sensitive Beauty 24H 250 ml.
    Sensitive Beauty 24H 250 ml.
    Sensitive Beauty 24H is een geavanceerde dag- & nachtcrème in één voor de meest gevoelige en/of couperosehuid. Bevat o.a. waterlelie, meliloot, kaviaar, bisabolol en een multivitaminecomplex die een verzachtende, kalmerende, ontstekingswerende, voedende en radicaalwerende werking hebben. Deze crème is bijzonder efficiënt tegen rode en droge vlekken en overgevoeligheid, bovendien verbetert deze de microcirculatie in de huid. Lees verder
  5. Sensitive Beauty 24H 50 ml.
    Sensitive Beauty 24H 50 ml.
    Sensitive Beauty 24H is een geavanceerde dag- & nachtcrème in één voor de meest gevoelige en/of couperosehuid. Bevat o.a. waterlelie, meliloot, kaviaar, bisabolol en een multivitaminecomplex die een verzachtende, kalmerende, ontstekingswerende, voedende en radicaalwerende werking hebben. Deze crème is bijzonder efficiënt tegen rode en droge vlekken en overgevoeligheid, bovendien verbetert deze de microcirculatie in de huid. Lees verder
per pagina
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2024 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl