Tester: BB Glow Complexion Enhancer SPF 20 - Golden

Niet op voorraad
SKU
45002-3

Deze BB Cream verlicht en verfrist onmiddellijk de uitstraling van de huid en zorgt voor een gloeiende, ultra-natuurlijke teint zonder make-up effect. De twee universele heldere en gouden tinten passen zich aan alle huidtinten aan voor een luchtige, fluweelzachte en natuurlijke finish. Het is de perfecte combinatie van huidverzorging en make-up.

BB GLOW met gepatenteerd Lumina-skin® actief ingrediënt, verrijkt met vitamine E, is de perfecte combinatie van een huidverzorgings- en make-upproduct. Het combineert een hydraterende, anti-oxidant verzorgende werking en SPF20 zonbescherming met een teint verbeterend resultaat.

Deze BB Cream verlicht en verfrist onmiddellijk de uitstraling van de huid en zorgt voor een glowing, ultra-natuurlijke teint zonder make-up effect.
De perfectionerende en sublimerende eigenschappen bieden een fris en uniform teintresultaat zonder imperfecties.

De twee universele tinten Claire en Golden passen zich aan alle huidtinten aan voor een luchtige, fluweelzachte en natuurlijke finish.

Het is de perfecte combinatie van huidverzorging en make-up!

Eigenschappen:

  • Bevat het actieve ingrediënt Lumina-skin®
  • Handzame 40 ml tube makkelijk 'on-the-go'
  • Fris en uniform resultaat zonder imperfecties

Stap 1 / Bereid de huid voor:

Verdeel gelijkmatig over het hele gezicht met de Pro Blender, ProBrush oval 38 of de L duo fiber # 536 of L # 558 foundationkwast. Voor een nog meer mat en fluweelzacht resultaat, poeder je na het aanbrengen met de Fix Up Powder.

Meer informatie
SKU45002-3
MerkSerge Louis Alvarez
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl