The Fast Tan - Fast Acting Professional Spray Tan Solution - 200 ml

12 Op voorraad
Nog 12 beschikbaar
SKU
TT079521
€ 14,30

De ultieme gebruinde teint gaat met de tijd mee. Tantruth spray-tan met silhouet definiërende technologie is speciaal ontwikkeld voor de ultieme prachtig gebruinde teint in slechts twee uur. De toevoeging van Vegetan Premium® zorgt ervoor dat de bruinende werking wordt geoptimaliseerd en dat de bronzer reageert met de natuurlijke tint van de huid. Deze unieke snelwerkende formule van deze spray-tan lotion resulteert in een prachtig gebruind lichaam en geeft een hele nieuwe dimensie aan de gebruinde teint.

De ultieme gebruinde teint gaat met de tijd mee. Tantruth spray-tan met silhouet definiërende technologie is speciaal ontwikkeld voor de ultieme prachtig gebruinde teint in slechts twee uur. De toevoeging van Vegetan Premium® zorgt ervoor dat de werking wordt geoptimaliseerd en dat de bronzer reageert met de natuurlijke tint van de huid. Deze unieke snelwerkende formule resulteert in een prachtig gebruind lichaam en geeft een hele nieuwe dimensie aan de gebruinde teint. Gebruiksaanwijzing: Voor het beste resultaat, scrub de huid voor applicatie eerst met Tantruth body scrub. Bescherm droge plekken zoals knieën en ellebogen met de Tantruth perfectionerende primer. Giet de inhoud van de spray-tan lotion in de cupholder van het Tantruth spray-tan apparaat en spray de oplossing met een vloeiende beweging over de huid. Zorg ervoor dat elk plekje op het lichaam gelijkmatig wordt bedekt. Laat de spray-tan verneveling doorwerken alvorens de kleren aan te trekken.

      Voor de ultieme goudbruine teint: 2 uur na applicatie afspoelen
      Voor de ultieme medium bruine teint: 3 uur na applicatie afspoelen
      Voor de ultieme donkerbruine teint: 4 uur na applicatie afspoelen

UITSLUITEND VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK. Oppassen: TEST HET PRODUCT VOOR OVERGEVOELIGHEID. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een koele, droge plaats. Dit product bevat geen UV-filter noch beschermt het tegen verbranding. Niet aanbrengen op een beschadigde huid. Mag niet gebruikt worden in de eerste drie maanden van de zwangerschap vanwege veranderende melaninegehaltes in de huid. Vermijd watercontact gedurende 4-6 uur na de applicatie.

Meer informatie
SKUTT079521
MerkNB
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl