Filmhars Red Hot filmwax 500g

383 Op voorraad
SKU
BW00300
€ 9,85

Een unieke en verbeterde hot film wax. Deze filmhars geeft de cliënt en behandelaar extra comfort en gemak. De filmhars wordt aangebracht als een dunne economische laag en wordt verwijderd zonder strips. Door toevoeging van plasticides heeft de hars geen bros karakter tijdens gebruik en verwijdering. Rode filmhars heeft een langere droogtijd waardoor u meer tijd heeft om de hars aan te brengen. De rode filmhars verwijdert donshaar moeiteloos.

  • Koop 12 voor € 8,20 en bespaar 17%

Een unieke en verbeterde hot film wax. Deze filmhars geeft de cliënt en behandelaar extra comfort en gemak. De filmhars wordt aangebracht als een dunne economische laag en wordt verwijderd zonder strips. Door toevoeging van plasticides heeft de hars geen bros karakter tijdens gebruik en verwijdering. Rode filmhars heeft een langere droogtijd waardoor u meer tijd heeft om de hars aan te brengen. De rode filmhars verwijdert donshaar moeiteloos. Het tablet van 500 gram is op te delen in 6 kleinere blokjes.

Harde film hars

De hot filmhars van Better Waxing heeft een sterk verbeterde werking ten opzichte van de traditionele hot wax-producten. Het wordt aangebracht als een dunne, efficiënte laag, die bij gebruik en verwijdering haar flexibele eigenschappen behoudt en minder broos is. Deze striploze hars wordt zonder strips verwijderd. De hot filmwax harsen zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van elke haargroei en geven uitstekende resultaten.

Gebruik van red hot filmwax

Leg de harsblokjes in een geschikte harsverwarmer. Verwarm de hars tot werktemperatuur +/- 63 graden. Breng met een spatel in de richting van de haargroei een dunne laag aan op het te behandelen gebied.
Laat de hars enige tijd afkoelen. Verwijder de hars van de strak getrokken huid in een beweging tegen de haargroei in. Het gebruik van voorbereidende spray en nabehandeling wordt aanbevolen.

Meer informatie
SKUBW00300
MerkBetter Waxing Technology
Inhoud500 gram
IngrediëntenColophonium (Rosin), Glyceryl Rosinate, Ethylene/Vacopolymer Paraffin, Hydrogenated Coconut Oil, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Kernel Oil.
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl