Pro Blender Ultra Precision

3 Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
SKU
82611-1
Ontdek de PRO BLENDER, de perfecte teint spons ontworpen voor ultra snelle, eenvoudige en uniforme toepassing vloeibare en vaste teint producten.
Ontdek de PRO BLENDER, de perfecte teint spons ontworpen voor ultra snelle, eenvoudige en uniforme toepassing vloeibare en vaste teint producten. De ultra zachte foam structuur zorgt voor een optimale en volledig homogene afname. Ze glijdt zachtjes over de huid als een streling en volgt de contouren van het gezicht voor een ongewoon perfect resultaat. Het innovatieve ontwerp bestaat uit een uiterst nauwkeurige en scherpe kant van een platte kant kan perfect alle gebieden van het gezicht werken: - De puntige kant bereikt de moeilijker gebieden van het gezicht bijvoorbeeld rond de ogen, mond en de randen van de neus. Het helpt ook om eventuele onvolkomenheden te camoufleren. - De platte kant verdeeld het product gelijkmatig over een groter gebied voor een volkomen homogeen resultaat, spoorloos en zonder contouren. - De ronde vorm is ideaal voor het sculpten van het gelaat. Diameter: 39mm PRO SECRET:
De BLENDER PRO is ideaal voor het afbreken van de crème bloost en het bereiken van de contouren make beeldhouwen gezichtscontouren. Ook het realiseren van uw dierbaarste strobing met een perfecte uitvoering van uw crème miniaturisten.  Voor een perfecte hygiëne en een perfect resultaat, zorgvuldig wassen met warm water en zeep na elk gebruik.
Meer informatie
SKU82611-1
MerkSerge Louis Alvarez
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl