Make-Up Primer

Op voorraad
SKU
41000-R

Een basis "pro" pre make-up. De make-up must-have, aanbevolen door make-up artiesten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor het herstellen en verbeteren van iedere teint.

Een basis "pro" pre make-up. De make-up must-have, aanbevolen door make-up artiesten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor het herstellen en verbeteren van iedere teint.

Green Base: Ideaal voor vlekkerige huid, verbergt roodheid lichte textuur, ultra-comfortabel en niet vet - bereidt de huid voor op make-up - vervaagt en vermindert roodheid - corrigeert huidskleur - zorgt voor een perfecte make-up fixatie - verzacht, hydrateert en beschermt de huid.

Neutral Base: Kleurloos - Alle huidtypes Schone & egale teint - lichte textuur, ultra-comfortabel en niet vet - bereidt de huid voor op make-up - zorgt voor een perfecte make-up fixatie - verzacht, hydrateert en beschermt de huid.

White Base: Revealing light - lichte Teint lichte textuur, ultra-comfortabel en niet vet - bereidt de huid voor op make-up - zorgt voor een perfecte make-up fixatie - verzacht, hydrateert en beschermt de huid - ideaal voor bruidsmake-up, zorgt voor een heldere langdurige toon.

Peach Base: donkere huid, donker, doffe en vermoeide teint lichte textuur, ultra-comfortabel en niet vet - bereidt de huid voor op make-up - "gezonde gloed" herstelt de gloed van de huid - zorgt voor een perfecte make-up fixatie - verzacht, hydrateert en beschermt de huid - ideaal voor huiden mat en donker. Toepassing: Breng aan op een perfect gereinigde huid.

Aanbrengen met borstel SLA No. 13, met aandacht voor de zones met roodheid, werk af met behulp van de afgeschuinde spons. Dan gelden de basis prémaquillage neutraal op de rest van het gezicht. Voor de droge huid; verdun de groene basis met neutrale basis voor een gelijkmatige verdeling van de kleur groen.

Meer informatie
SKU41000-R
MerkSerge Louis Alvarez
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl