Pre-Make-Up Base Skin Primer 30 ml - Green

7 Op voorraad
Nog 7 beschikbaar
SKU
41002-1
€ 15,00 Speciale prijs € 12,00

Een "professionele" pre-makeup basis. Een essentiële make-up stap, aanbevolen door visagisten. Groene basis: ideaal voor een vlekkerige huid, verbergt diffuse roodheid. Lichte, ultra-comfortabele en niet-vette textuur bereidt de huid voor op make-upvervaging en vermindert diffuse roodheid corrigeert de teint. Biedt een perfecte hold, verzacht, hydrateert en beschermt de opperhuid.

Groene basis: ideaal voor een vlekkerige huid, verbergt diffuse roodheid. Lichte, ultra-comfortabele en niet-vette textuur bereidt de huid voor op de make-up en vermindert diffuse roodheid corrigeert de teint. Biedt een perfecte hold, verzacht, hydrateert en beschermt de opperhuid.

Beschrijving

Een "professionele" pre-makeup basis. Een essentiële make-up stap, aanbevolen door visagisten.

Eigenschappen: verlicht en verzacht de teint - lichte textuur, ultracomfortabel en niet-vettig - bereidt de huid voor op make-up - laat make-up perfect vasthouden - verzacht, hydrateert en beschermt de opperhuid.

Toepassing: aanbrengen op een perfect gereinigde huid, vóór je foundation. Breng met een SLA nr. 13 kwast in kleine bewegingen aan op roodheid, en voltooi de applicatie met de SLA afgeschuinde spons. Breng vervolgens de neutrale pre-make-upbasis aan op de rest van het gezicht. Verdun voor een droge huid de groene pre-makeup basis met een neutrale pre-makeup basis voor een gelijkmatigere verdeling van de groene kleur.

HOW TO apply

Aanbrengen op een perfect gereinigde huid, vóór je foundation. Breng met de SLA nr. 13 kwast in kleine bewegingen aan op roodheid, en voltooi de applicatie met de SLA afgeschuinde spons. Breng vervolgens de neutrale pre-make-up basis aan op de rest van het gezicht. Verdun voor een droge huid de groene pre-makeup basis met een neutrale pre-makeup basis voor een gelijkmatigere verdeling van de groene kleur.

Eigenschappen

  • De perfecte start voor het aanbrengen van overige make-up
  • Verbergt vlekken en roodheid
  • Verzacht, hydrateert en beschermt de opperhuid.
  • Inhoud 30ml
Meer informatie
SKU41002-1
Kleur:N°2 Green
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl