Make-Up

In onze groothandel voor make-up artikelen kunt u de producten van Serge Louis Alvarez, kortweg SLA Paris, bestellen. Dit moderne en exclusieve merk uit Frankrijk biedt professionele producten van hoogwaardige kwaliteit en met natuurlijke grondstoffen. Al 25 jaar volgt dit trendy merk de laatste ontwikkeling op make-up gebied. Werken met SLA stelt u in staat de pure schoonheid van uw klant te benadrukken. Om de producten van SLA te kunnen bestellen dient u toegang aan te vragen door de buttons.
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 101-125 van 712

Van hoog naar laag sorteren
  1. SLA Lip Crush - New formula!
    SLA Lip Crush - New formula!

    Ontdek jouw allernieuwste Lip Crush, dé nieuwe versie van jouw ex-crush! Dé liquid lipstick met de allernieuwste formule die beschermt, voedt, de lippen voller laat lijken, extreem longlasting is én zuivere matte pigmenten heeft. Get ready to CRUSH it met onze 6 nieuwe tinten!

    Lees verder
  2. Tester: SLA Lip Crush - New formula!
    Tester: SLA Lip Crush - New formula!

    Ontdek jouw allernieuwste Lip Crush, dé nieuwe versie van jouw ex-crush! Dé liquid lipstick met de allernieuwste formule die beschermt, voedt, de lippen voller laat lijken, extreem longlasting is én zuivere matte pigmenten heeft. Get ready to CRUSH it met onze 6 nieuwe tinten!

    Lees verder
  3. Holly Red Vibes - Gift Set
    Holly Red Vibes - Gift Set

    Maak kennis met onze Holly Red Vibes make-uptasje - een ultieme combinatie van glamour en functionaliteit. Dit trendy rode fluwelen tasje met een weelderig smaragdgroen interieur is een knipoog naar de feestelijke eindejaarskleuren.

    In het Holly Red Vibes make-uptasje vind je:

    • De nieuwste Blend it 3 - Timeless Shades palet
    • Een exclusieve, alleen in dit tasje verkrijgbare vloeibare oogschaduw: de Eyelight Coat Peach Picante
    • De bestverkochte SLA Paris mascara, de Oversize
    Lees verder
  4. Mini Eye & Lips display grid met testers
    Mini Eye & Lips display grid met testers

    Ontdek de Make-UP Mini Eye & Lips Display Grid van SLA Paris, een all-in-one oplossing met de highlights oog- en lipproducten. Deze make-up display kunt u zelf vullen met diverse make-up items, waaronder 2 Blend IT-paletten en 1 How to-palet, samen met een oogpotlood, wenkbrauwpotlood, eyeliner en een Shiny Ink Coat.

    Met deze display kunt je alles wat u nodig hebt op een handige manier bewaren en tonen. De grid kan worden in een grotere make-up display van SLA Paris worden geplaatst of op een tegen of tafel worden gebruikt voor een snelle en eenvoudige toegang tot uw make-up.

    De Make-Up Grid Kit is de perfecte oplossing voor make-up artiesten of liefhebbers die op zoek zijn naar een compacte en stijlvolle manier om hun make-up te organiseren en te tonen.

    Het is gemaakt van hoogglanzend plexiglas in zwart geheel in stijl van SLA Paris.

    Kies vandaag nog voor deze Make-Up Display van SLA Paris en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Maak van uw make-up ruimte een opgeruimde en georganiseerde plaats en laat de make-up de show stelen.

    Lees verder
per pagina
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2024 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl