Liquid Luminizer - Champagne - 15ml

29 Op voorraad
SKU
50650-1

De Liquid Luminizer is ideaal om een ​​perfecte strobing te bereiken, de ultieme make-up trend. De romige textuur verrijkt met jojobaolie en hydraterende ingrediënten biedt een optimale langdurige comfort en bescherming voor de huid, ideaal voor de winter.

Beschrijving :

De Liquid Luminizeris ideaal om een ​​perfecte strobing te bereiken, de ultieme make-up trend. Het biedt een glanzend gelaatskleur, helemaal red carpet look waardig!

De vloeibare en subtiele glanzende formule, rijk aan lichtreflecterende pigmenten, zorgt voor een prachtige uitstraling die iedereen de aandacht zal trekken.

De romige textuur verrijkt met jojobaolie en hydraterende ingrediënten biedt een optimale langdurige comfort en bescherming voor de huid, ideaal voor de winter.

Deze makkelijk te gebruiken en langdurige luminizer smelt perfect met de huid om uw huid te verbeteren, terwijl je een ultra natuurlijke glanzende aanraking toevoegt.

De gouden champagne en subtiele roze schaduw past zich aan op alle huidtinten.

Je zal helder schijnen als een diamant en iedereen jaloers maken!

Toepassing:

Aanbrengen door zachtjes over je make-up op de gebieden van je gezicht die je wilt benadrukken en highlighten: jukboog, wenkbrauwen, lippen boog en oogleden.

Meer informatie
SKU50650-1
MerkSerge Louis Alvarez
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2020 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl