Home
Uw taal: nl

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis*

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom op onze hars webshop

Veel gestelde vragen

Wie is beautyleverancier.nl
Beautyleverancier.nl is een hars groothandel annex webshop voor hars, harsaccesoires en harsapparatuur. Onze hars webshop richt zich specifiek op professionals zoals schoonheidssalons, massagesalons, kappers, ontharingssalons en studenten welke zich richten op professioneel harsen.
Beautyleverancier.nl is onderdeel van Francie Cosmetics. Zij leveren al ruim 15 jaar hars aan schoonheidsspecialisten. Via beautyleverancier.nl is er nu een specifieke webshop voor hars, harsbenodigdheden en apparatuur. In onze webshop verkopen wij alleen hars, harsapparatuur en harsbenodigdheden van het merk Better Waxing Technology. Begin 2009 is Better Waxing Technology gelanceerd. De productie en het management van Better Waxing Technology heeft echter al 20 jaar praktijkervaring in waxing, formulering en ontwikkeling. Tevens steunt Better Waxing Technology op een grote technische know-how welke is opgedaan in grote cosmetische concerns. Better Waxing Technology lanceerdeeen totaal nieuw concept in waxing hierin komen trends, wetenschap en gebruiksgemak samen. Better Waxing Technology onderscheidt zich van traditionele harsmerken door een frisse uitstraling en een specifiek harsaanbod. Voor ieder huidtype heeft Better waxing technology aangepaste harsproducten, met aangepaste voor- en nabehandeling ontwikkeld. Dit is een primeur in de wereld van waxing.
Verzending & levering
Nederland
Wij trachten bestellingen die maandag tot en met vrijdag voor 15.00 uur geplaatst en betaald zijn dezelfde dag aan te bieden aan de PostNL. Betalingen per bank (overschrijving) kunnen 1~2 dagen vertraging oplopen afhankelijk van uw bank. PostNL streeft er naar de volgende werkdag (maandag tot en met zaterdag) de bestelling te bezorgen. Voor orders onder de 100 euro excl. B.T.W. rekenen bij 7,50 verzend & administratiekosten excl. B.T.W. Boven 100 euro excl. B.T.W. zijn de verzendkosten gratis.
België Wij trachten bestellingen die maandag tot en met vrijdag voor 15.00 uur geplaatst en betaald zijn dezelfde dag aan te bieden aan de koerier. Betalingen per bank (overschrijving) kunnen 1~2 dagen vertraging oplopen afhankelijk van uw bank. Voor orders onder de 100 euro excl. B.T.W. rekenen bij 7,50 verzend & administratiekosten excl. B.T.W. Boven 100 euro excl. B.T.W. zijn de verzendkosten gratis.
Betaalmogelijkheden & bankgegevens
De betalingen voor onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Zij staan bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen voor iDEAL, Bancontact, SOFORT Banking, Vooraf overschrijven per bank, KBC/CBC-Betaalknop en Belfius Direct Net. Volg de instructies op het betaalscherm voor een correcte en vlotte afhandeling van uw bestelling.
Producten retour zenden
Als u iets verkeerd heeft besteld dan kunt u dit uiteraard terug zenden.
Voor retouren geldt het onderstaande:
  1. Retourneren binnen 10 dagen
  2. Onbeschadigd, ongebruikt en goed verpakt, t.a.v. Beautyleverancier.nl, Lange Reksestraat 21-a, 4538 AZ Terneuzen.
  3. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. U kunt bij de PostNL een pakketzegel kopen of de zending via parcy.nl retour zenden.
  4. Gelieve een begeleidend briefje met uw factuurnummer, naam en rekening nummer bij de zending voegen.
  5. Wij storten het bedrag van de producten die retour gekomen zijn z.s.m. terug op uw rekening.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -