Filmhars Azulene Hot Film Wax 500g

82 Op voorraad
SKU
BW00340
€ 9,85

Voor het harsen van de gevoelige huid raden wij de Cool Flexx aan. Beter resultaat en minder irritatie.

Harde hars met azuleen is ideaal voor het harsen van de gevoelige huid van het gelaat. De azuleen hars helpt om de irritatie en roodheid dat harsen kan veroorzaken te beperken. Blijft beperkt flexibel tijdens het gebruik waardoor het gemakkelijker kan worden aangebracht en verwijderd worden.
  • Koop 12 voor € 8,20 en bespaar 17%

Voor het harsen van de gevoelige huid raden wij de Cool Flexx aan. Beter resultaat en minder irritatie.

Deze azuleenhars is ideaal voor het harsen van de gevoelige huid van het gelaat. De azuleenhars helpt om de irritatie en roodheid dat harsen kan veroorzaken te beperken. Blijft beperkt flexibel tijdens het gebruik waardoor het gemakkelijker kan worden aangebracht en verwijderd. Het tablet van 500 gram is op te delen in 6 kleinere blokjes.

Indien u niet gewend bent om te harsen met azuleenhars raden wij de Cool Flexx aan. Deze blijft veel langer flexibel en hierdoor kunt u hem in alle rust aanbrengen en verwijderen. Tevens voelt deze hars veel koeler aan en hierdoor geschikt voor de gevoelige huid, het harsen van het gelaat, oksels of een brazilian wax.

Meer informatie
SKUBW00340
MerkBetter Waxing Technology
Inhoud500 gram
IngrediëntenColophonium (Rosin), Glyceryl Rosinate, Cera Alba (Beeswax), Glyceryl Hydrogenated Rosinate, Paraffin, Petrolatum, Candelilla Cera (CandelillaWax),Camphor, Paraffinum Liquidum(Mineral Oil), Guaiazulene, Zea Mays (Corn) Oil,BHA, BHT
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl