Tester: Ever Glow Skin Primer Golden 30 ml

Niet op voorraad
SKU
41502-3

Tester: Ever Glow Skin Primer Golden 30ml

Omschrijving:

Bereidt de huid voor en biedt een subtiele glans aan de teint in één beweging! Verlicht de teint onmiddellijk voor een frisse, 'gezonde gloed' het hele jaar door. De vloeibare en luchtige textuur met parelglans vergemakkelijkt het aanbrengen en blijft langer mooi. De formule verspreidt licht, maakt de huid fris, glad en stralend van schoonheid.

Een nieuw gebaar in haar ochtendroutine voor een geweldige gezonde gloed!

Deze nieuwe primer kan alleen worden aangebracht om de teint te hydrateren en te verlichten, of kan gemengd worden met je foundation voor een nog helderdere teint!

That’s why we love it!

  • Niet-vette textuur

  • Hydrateerd en bereid de huid voor

  • lichtgevende complexion

  • subtiele glow

  • vebeterd de make-up hold

  • eenvoudige toepassing

Voor wie?

Ever glow Skin Primer PEARLY PINK:

Ideaal voor een roze huid, everglow sublimeert een lichte huid. Het bereidt de huid voor en biedt een subtiele glans aan de teint in een enkele beweging. De iriserende, vloeibare textuur vergemakkelijkt het aanbrengen en houdt make-up langer mooi. De formule verspreidt licht, maakt de huid fris, glad en stralend van schoonheid

Ever glow Skin Primer GOLDEN GLOW:

Ideaal voor een gouden huid, het verbetert de teint voor de donkerste teint. Het bereidt de huid voor en biedt een subtiele glans aan de teint in een enkele beweging. Ideaal voor een frisse look met een "healthy glow" -effect. Houdt make-up langer mooi. De formule verspreidt licht, maakt de huid fris, glad en stralend van schoonheid.

Gebruik

Stap 1 / bereid de huid voor

Deze primer kan op zichzelf worden aangebracht om de huid te hydrateren en de teint te verlichten of kan worden gemengd met je foundation voor een nog helderdere teint. Breng het materiaal aan met een voorgesneden, afgeschuinde SLA Paris-spons of met de foundationkwast L #558

Meer informatie
SKU41502-3
MerkSerge Louis Alvarez
Inhoud30 ml
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl