Brazilian Hot filmwax 500g

673 Op voorraad
SKU
BW00310
€ 9,85
Deze harde hars voor Brazilian Waxing is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl. Brazilian hot film wax heeft een laag allergie risico. Brazilian hot film wax is geformuleerd voor een betere hechtkwaliteiten op dicht en weerbarstig haar.
  • Koop 12 voor € 8,20 en bespaar 17%

Brazilian Wax 500 gram

Harde brazilian wax ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl. Brazilian wax heeft een laag allergie risico. Deze brazilian wax is geformuleerd voor betere hechtkwaliteiten op dicht en weerbarstig haar. Deze variant van hot film wax koelt snel af en geeft hierdoor een hoger comfort. Een uitstekend alternatief voor het brazilian harsen met strips.

Brazilian waxing:

De Brazilian Wax van Better Waxing heeft een sterk verbeterde werking ten opzichte van de traditionele hot waxproducten. Het wordt aangebracht als een dunne, efficiënte laag, die bij gebruik en verwijdering haar flexibele eigenschappen behoudt en niet kan breken. Deze methode wordt ook wel striploze hars genoemd. De Brazilan Wax harsen zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van elke haargroei en geven uitstekende resultaten.

Gebruik Brazilian Wax:

  1. Verwarm de brazilian wax in een harsverwarmer tot een temperatuur van +/- 63ºC.
  2. Voor het aanbrengen van brazilian wax gebruikt u een houten wegwerpspatel.
  3. Neem de gewenste hoeveelheid brazilian wax op de spatel en breng deze aan op het te ontharen lichaamsdeel in de richting van de haargroei. (laagje van +/- 1 á 2mm)
  4. Doe dit onder een lichte druk zodat de haren goed in de brazilian wax gedrukt worden.
  5. Na 5 á 10 seconden drukt u de brazilian wax aan met uw handpalm.
  6. Verwijder vervolgens de brazilian wax door een klein stukje los te maken van de huid. Neem de brazilian wax tussen duim en wijsvinger en verwijder deze in een vlotte krachtige trekbeweging tegen de haargroei richting in. Zorg ervoor dat u langs de huid beweegt en niet van de huid af.
  7. Het gebruik van voor- en nabehandelingsproducten wordt aangeraden voor de hygiene en het comfort na de behandeling. 


Meer informatie
SKUBW00310
MerkBetter Waxing Technology
barcode5420049000390
Inhoud500 gram
IngrediëntenColophonium (Rosin), Glyceryl Rosinate, Ethylene/Vacopolymer Paraffin, Hydrogenated Coconut Oil, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Kernel Oil.
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl