Filmhars Wax Pellets Brazilian 1000g bag

491 Op voorraad
SKU
BW00390
€ 15,55

Harde hars met een speciale formule ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl. In korrelvorm, waardoor de hars makkelijk te doseren is in een harscomfort. Kent een laag allergie risico. Geformuleerd voor meer en betere adhesie op weerbarstig haar. Deze variant van hot film wax voorziet in een koeler en een verbeterd client comfort.

  • Koop 12 voor € 12,95 en bespaar 17%

Een speciale formule ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl. In korrelvorm, waardoor de hars makkelijk te doseren is in een harscomfort. Kent een laag allergie risico. Geformuleerd voor meer en betere adhesie op weerbarstig haar. Deze variant van hot film wax voorziet in een koeler en een verbeterd client comfort.De Hot Filmwax van Better Waxing heeft een sterk verbeterde werking ten opzichte van de traditionele hot wax-producten. Het wordt aangebracht als een dunne, efficiënte laag, die bij gebruik en verwijdering haar flexibele eigenschappen behoudt en minder broos is. Deze striploze hars wordt zonder strips verwijderd. De hot filmwax harsen zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van elke haargroei en geven uitstekende resultaten.

Brazilian Waxing:

  1. Verwarm de brazilian wax pellets in een harsverwarmer tot een temperatuur van +/- 63ºC.
  2. Voor het aanbrengen van brazilian wax gebruikt u een houten wegwerpspatel.
  3. Neem de gewenste hoeveelheid brazilian wax op de spatel en breng deze aan op het te ontharen lichaamsdeel in de richting van de haargroei. (laagje van +/- 1 á 2mm)
  4. Doe dit onder een lichte druk zodat de haren goed in de brazilian wax gedrukt worden.
  5. Na 5 á 10 seconden drukt u de brazilian wax aan met uw handpalm.
  6. Verwijder vervolgens de brazilian wax door een klein stukje los te maken van de huid. Neem de brazilian wax tussen duim en wijsvinger en verwijder deze in een vlotte krachtige trekbeweging tegen de haargroei richting in. Zorg ervoor dat u langs de huid beweegt en niet van de huid af.
  7. Het gebruik van voor- en nabehandelingsproducten wordt aangeraden voor de hygiene en het comfort na de behandeling.
Meer informatie
SKUBW00390
MerkBetter Waxing Technology
Inhoud1000 gr
IngrediëntenColophonium (Rosin), Glyceryl Rosinate, Ethylene/Vacopolymer Paraffin, Hydrogenated Coconut Oil, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Kernel Oil.
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl