Barbicide Desinfectievloeistof 473 ml.

Niet op voorraad
SKU
BAR004
€ 10,25
Desinfectiezekerheid voor instrumenten en gereedschappen voor de kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure. Ook voor het desinfecteren van oppervlakten zoals zonnebanken, kaptafels, wasunits en stoelen.

Barbicide Solution: de Barbicide vloeistof is verkrijgbaar in 2 verpakkingen.

Barbicide Gebruiksaanwijzing

Mengverhouding voor de glazen flacon van 1 Liter: 60ml (6%) Barbicide® aanvullen met 1000ml water.
Mengverhouding voor de glazen flacon van 630ml: 40ml (6%) Barbicide® aanvullen met 630ml water.
Mengverhouding voor de Manicure flacon van 60ml = 2oz: 4ml Barbicide® aanvullen met water tot aan witte streep.

Bij toepassingen in andere apparaten of flacons bovenstaande mengverhoudingen aanhouden. Na het desinfecteren van de instrumenten de vloeistof afspoelen. Zelfde mengverhouding voor sprayflacons voor het reinigen en desinfecteren van wasbakken en oppervlakten.

Gereedschappen en instrumenten die in aanraking zijn geweest met bloed, wondvocht of ander lichaamsvocht, moet u afschrobben onder stromend water en daarna minimaal 10 minuten – 30 minuten in de glazen flacon dompelen.

Voor een effectieve werking moet u het dagelijks verversen. De oplossing in de sprayflacon voor het bespuiten van oppervlakten en wasbakken kunt u langer bewaren - ± 4 weken – deze vloeistof komt namelijk niet direct in aanraking met vervuilde gereedschappen.

Waarschuwing: Buiten gebruik houden van kinderen. Niet in contact brengen met voedsel, dranken en voedsel voor dieren. Bij gebruik niet eten en drinken. Voorkom contact met huid en ogen. Draag beschermende handschoenen, kleding en oogbescherming. Bij contact van de ogen, overvloedig spoelen met water en indien nodig een arts inschakelen. Indien dit product wordt opgedronken, direct een arts inschakelen en laat dan de verpakking zien.

Meer informatie
SKU BAR004
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2020 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl