Barbicide Desinfectievloeistof 1,9 liter

31 Op voorraad
SKU
BAR003
€ 31,95

Barbicide geeft desinfectiezekerheid voor instrumenten en gereedschappen voor de kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure. Ook voor het desinfecteren van oppervlakten zoals zonnebanken, kaptafels, wasunits en stoelen is Barbicide geschikt.

Barbicide Solution: de Barbicide vloeistof is verkrijgbaar in 2 verpakkingen.

Mengverhouding Barbicide

Barbicide heeft een mengverhouding van één op zes. Één deel Barbicide op zes delen water. Hierdoor is de mengverhouding altijd 6% om de effectiviteit te waarborgen.

Maak je gebruik van de Barbicide glazen kolven of het manicure glas dan kun je onderstaande mengverhoudingen aanhouden.

Glazen kolf van 1 Liter: mengverhouding 60ml barbicide (6%) Barbicide aanvullen met 1000ml water.
Glazen kolf van 630ml: mengverhouding40ml (6%) Barbicide aanvullen met 630ml water.
Manicure glas van 60ml (2oz) mengverhouding 4 ml. Barbicide aanvullen met water tot aan de witte streep.

Bij toepassingen in andere apparaten of flacons altijd de mengverhoudingen aanhouden. Na het desinfecteren van de instrumenten de Barbicide vloeistof afspoelen. Met de mengverhouding kun je ook zelf de vloeistof voor een sprayflacon maken voor het reinigen en desinfecteren van wasbakken en oppervlakten.

Barbicide Gebruiksaanwijzing

Gereedschappen en instrumenten die in aanraking zijn geweest met bloed, wondvocht of ander lichaamsvocht, moet worden afschrobt onder stromend water en daarna minimaal 10 ~ 30 minuten in de glazen kolf dompelen.

Voor een effectieve werking moet u Barbicide dagelijks verversen. Heb je zelf een oplossing Barbicide in de sprayflacon gemaakt voor het bespuiten van oppervlakten en wasbakken dan kun je deze langer bewaren - ± 4 weken – deze vloeistof komt namelijk niet direct in aanraking met vervuilde gereedschappen.

Waarschuwing Barbicide:

Buiten gebruik houden van kinderen. Niet in contact brengen met voedsel, dranken en voedsel voor dieren. Bij gebruik niet eten en drinken. Voorkom contact met huid en ogen. Draag beschermende handschoenen, kleding en oogbescherming. Bij contact van de ogen, overvloedig spoelen met water en indien nodig een arts inschakelen. Indien dit product wordt opgedronken, direct een arts inschakelen en laat dan de verpakking zien.

Meer informatie
SKUBAR003
MerkBarbicide
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% B.T.W. tenzij anders vermeld.
© 2021 Beautyleverancier.nl - alle rechten voorbehouden.

- Groothandel voor de schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, kapper en beauty professionals. -
beautyleverancier.nl